Prispressargaranti på flera hundra produkter!

Vår prispressargaranti går ut på att du som kund ska veta att du handlar din produkt till bästa möjliga pris. Det finns säkert någon butik på nätet (svensk butik och med svenskt företag i botten) som eventuellt håller ett lägre pris än oss, och det är det priset vi jagar. Hittar du en exakt likadan produkt i en annan nätbutik matchar vi det priset genom att du får köpa produkten av oss 10 kr billigare. Det är det vi kallar prispressargaranti.

Hittar du en produkt billigare i en annan butik och väljer att köpa den av oss, skicka oss en länk till produkten. Stämmer uppgifterna skickar vi över en rabattkod till dig som gör att ditt pris hos oss blir 10 kr lägre än hos konkurrenten. 

OBS! Vi prispressar inte mot produkter som ligger på rea eller utförsäljning i den andra butiken eller mot butiker vars företag i botten inte är svenska men som använder sig av en svensk .se domän.

Vi tar även givetvis emot tips på andra produkter som du hittar billigare på nätet.

Frågor som vi fått angående vår prispressargaranti.

Har jag returrätt på dessa produkter?
Självklart har du returrätt även på dessa produkter. I första hand gäller distanshandelslagen som ger dig som kund rätt att returnera produkten inom 14 dagar. Denna rätt har vi utökat till att gälla i 30 dagar.

Hur fungerar garantin på prispressade produkter?
Du har samma garanti på dessa produkter som på en produkt som inte är prispressad.

Är det längre leveranstid på prispressade varor?
Nej, leveranstiden på dessa produkter är som på alla våra produkter. Som vanligt kan du se lagerstatus även på dessa produkter.

Jag har hittat en produkt till samma pris som hos er. Gäller prispressargarantin?
 I normala fall gäller den bara om priset du hittat är lägre i den andra butiken, men självklart blir vi glada om du handlar den av oss istället, så vi kör på att garantin även gäller priser som är samma som i vår butik. Allt för att du ska bli nöjd :-) Skicka bara en länk till den produkten så att vi kan verifiera det priset.

Prispressargarantin gäller endast på varor som är märkta - - Prispressad - -

Stäng fönstret